Ortodontie

Iti oferim cel mai bun tratament ortodontic intrun mediu prietenos si vom fi alaturi de tine pe tot parcursul tratamentului, oferindu-ti toate informatiile si sfaturile necesare

Aparat dentar ceramic

Acest tip de aparat este solutia aleasa a multor pacienti, datorita esteticii, dar si a avantajelor terapeutice oferite. Actiunea lui consta in dezvoltarea unor forte asupra dintilor pe o perioada indelungata de timp, miscandu-se in directia dorita.

Aparat dentar metalic

Aparatele ortodontice fixe metalice sunt cele mai folosite datorita raportului bun cost/eficienta. Actiunea lor consta in dezvoltarea unor forte asupra dintilor pe o perioada indelungata de timp, miscandu-se in directia dorita.

Aparat dentar safir

Aparatul ortodontic din safir este un tip de aparat fix pentru orice varsta. Acest aparat ii ajuta pe pacienti sa beneficieze de o fizionomie placuta, iar bolile paradontale și cariile interdentare sunt eliminate, pacientului fiindu-i mult mai ușor să mențină o igienă bucală corectă și preventivă.

Clear Aligner:

ClearSmile Aligner este un aparat dentar detasabil, conceput pentru alinierea dintilor care sunt inghesuiti rotați, înclinați. Folosind amprentarea digitala, tratamentul poate fi simulat pe calculator, putand vedea rezultatele inainte de a incepe si, odata ce rezultatul este acceptat, gutierele personalizate sunt fabricate folosind tehnologia 3D print.

 

Disjunctoarele

Disjunctorul este un aparat orodontic fix ce se aplica pe arcada superioara si are rolul de a largi arcada si de a stimula cresterea osoasa. Aceasta metoda este folosita la pacientii cu inghesuire dentara sau cu ocluzie incrucisata.

Quad Helix

Quad-Helix este un tip de aparat dentar care se fixeaza pe arcada superioara pentru a dilata maxilarul si a schimba forma arcadei intr-una ideala. Acest tip de aparat se foloseste frecvent la pacientii cu dentitie mixta.

Luni – Vineri

Contact

Contentia fixa:

Contentia fixa se realizeaza la finalul tratamentului ortodontic pentru a pastra rezultatele obtinute. Aceasta consta in aplicarea unei fibre de sticla pe partea orala a arcadei. Durata purtarii acesteia poate varia de la caz la caz.

Contentia mobila:

Contentia mobila se realizeaza la finalul tratamentului ortodontic pentru a pastra rezultatele obtinute. Aceasta este reprezentata de o gutiera transparenta care se poarta in timpul noptii. Durata purtarii acesteia poate varia de la caz la caz.

Mini implantul ortodontic:

Acesta este un surub din titan, asemanator cu implantul dentar dar de dimensiuni reduse. El este folosit in scop ortodontic, pentru a ajuta la mutarea dintilor in directii in care aparatul dentar clasic nu are eficienta, mentinandu-se pana la finalul tratamentului.